Blockfolio : Cryptocurrencie Management App

blockfolio-screenshot

De meeste mensen investeren in meerdere blockchain projecten tegelijkertijd. Dit is ook het verstandigste wat je kan doen, de meeste blockchains zijn nog jonge start-ups en deze zijn altijd risicovol als investering.

Niet alleen door hacking maar als bijvoorbeeld de hoofdontwikkelaars ermee stoppen of er met al het geld vandoor gaan. Of als er een nieuwere blockchain wordt geboren die een probleem beter oplost dan de blockchain waarin jij in geïnvesteerd hebt en zo zijn er talloze redenen waarom een blockchain project niet zal doorbreken. Als je gaat investeren in een blockchain die zich al meer bewezen heeft zal dit ook duurder zijn om hierin te investeren. Denk maar aan Bitcoin, deze tokens zijn al niet meer zo goedkoop als ze een aantal jaren geleden waren. Het is dus altijd verstandig om je investeringen te spreiden en voldoende onderzoek te doen naar hetgeen waarin je investeert!

Cryptocurrencie management app

Om dit allemaal makkelijk te volgen zijn er verschillende apps waar je van gebruik kan maken. Eén van de meeste bekende hierin is de Blockfolio Bitcoin/Altcoin App. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en je kan hier de meeste cryptocurrencies raadplegen.

Hieronder de link voor de Android app

Blockfolio Bitcoin/Altcoin App

 

2 Reacties

    • Ja daar besteed ik in een volgend artikel graag tijd aan. Het is belangrijk om te weten hoe je cryptocurrencies op een veilige manier bewaard! Bedankt voor je reactie.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*