Fiatleak : realtime weergave van fiat valuta naar BTC

fiatleak

Deze website laat live zien hoe “gewoon geld” of fiat geld in Bitcoin wordt omgezet. Iedere dag opnieuw wordt de waarde van de totale cryptocurrencie wereld groter en groter. Steeds meer mensen ontdekken deze nieuwe technologie en investeren hierin.

Marktwaarde

De totale marktwaarde bevat op dit moment iets meer dan 28 miljard dollar, Bitcoin maakt hier 19 miljard dollar van uit. Vorig jaar was dit nog maar slechts 8 miljard dollar. Bitcoin bestaat nu 8 jaar maar vanaf 2016 is er echt momentum beginnen te komen in de ontwikkelingen binnen dit ecosysteem. De veranderingen die deze technologie gaat teweeg brengen wordt steeds meer duidelijker en daarom dat overheden en allerhande soorten multinationals en bedrijven hier naar beginnen te kijken en te anticiperen over de mogelijke gevolgen en voordelen van deze technologie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*